Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Προσπάθεια....!!

.....εδώ και πολύ καιρό βλέπω τα έργα σας με την τεχνική decoupage.....και βέβαια έχω ενθουσιαστεί!!!
...είπα λοιπόν να προσπαθήσω....δεν είναι εύκολο και σίγουρα χρειάζονται και κατάλληλα υλικά.....που εδώ δεν μπορώ να τα βρώ εύκολα και είναι λίγο ακριβά...
..η πρώτη μου προσπάθεια ήταν απλή ...κουμπαράδες που δώρισα τα Χριστούγεννα με χαρτοπετσέτα και ατλακόλ....

σιγά σιγά είπα να περάσω σε κάτι δυσκολότερο...προμηθεύτηκα και τα βασικά υλικά....έτσι έφτιαξα δύο κρεμαστρες για κουζίνα ....οι οποίες χαριστηκαν αμέσως...




...το αποτέλεσμα μου άρεσε βέβαια, δεν φτάνει όμως σε καμία περίπτωση τα αριστουργήματα της γειτονιάς....η εξάσκηση βέβαια θα συνεχιστεί....
....να είστε επιεικής μαζί μου....!

17 σχόλια:

  1. μου αρεσουν παρα πολυ! ιδιως η δευτερη κρεμαστρουλα ειναι αριστουργημα! και εγω στην ιδια φαση με εσενα ειμαι με το ντεκουπαζ, αν και το εχω αφησει λιγο γιατι ανακατευεται και η μικρη με τις κολλες και δεν θελω....
    καλη συνεχεια και ειμαι σιγουρη οτι με ελαχιστη εξασκηση θα φτιαχνεις και εσυ απο εκεινα τα υπεροχα πραγματακια της μπλογκογειτονιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σου ειναι ομορφα ολα!!!!Καλη συνεχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικές!Ειδικά αυτή με το πιρουνάκι πολύ πρωτότυπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή αρχή έκανες, σίγουρα η συνέχεια θα είναι θεαματική.
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Ράνια σε βρήκα!!!!!! είμαι καινούρια στο χώρο και προσπαθώ να μπω στη μπλοκοπαρέα σιγά σιγά. Η κρεμάστρες σου έγιναν πολύ καλές ( ο επιμένων νικά ) θα χαρώ να σε δω και από μένα ....φιλάκια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ στην προσπάθεια είμαι με το ντεκουπάζ αλλά ακόμα απέχω πολύ από τα αριστουργήματα που βλέπω από κάποιες φίλες. Πολύ όμορφες οι πρώτες σου προσπάθειες πάντως Ράνια μου. Αυτή η καρώ χαρτοπετσέτα είναι από τις αγαπημένες μου και είναι ότι πρέπει για αντικείμενα της κουζίνας όπως η κρεμαστρούλα σου.
    Καλή συνέχεια! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΡΑΝΙΑ ΜΟΥ!!!!!
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ!!!!!!
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι ομορφα που τα εφτιαξες;;μπραβο!!καλη συνεχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. είναι πάρα πολύ όμορφα!!! εντάξει το κρεμαστράκι με το πιρούνι το λάτρεψα! υπέροχο!! συνέχισέ το!! φιλάκια, καλή εβδομάδα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω πως είσαι αρκετά μετριώφρων. Το αποτέλεσμα τουλάχιστον από την φώτο είναι φανταστικό! Πάρε συμβουλές από άλλες φίλες που το κάνουν και θα βελτιωθείς φτάνει να το θες.
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ τις βρίσκω πολύ όμορφες! Μπράβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η προσπαθειά σου είναι αρκετά καλή!!!!έγιναν πολύ όμορφες!!!!και εγώ συμβουλεύομαι τα διάφορα μπλογκς γιατί μου αρέσει κι εμένα αυτή η τεχνική και κάτι καταφέρνω!!!!καλή συνέχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ράνια είναι απίθανες! Άκου λέει δεν συγκρίνεται με της γειτονιάς!!! Εγώ πάντως λάτρεψα αυτή με το πηρούνι!!! Την βρήκα τόσο μα τόσο τσαχπίνα και γουστόζικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ουαου!οι κρεμαστρες ειναι το κατι αλλο!μου αρεσουν πααααααρα πολυ!!!χιλια μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα πήγες μια χαρά Ράνια μου . Δεν είμαι και ειδήμων βέβαια , τα άλλα κορίτσια ξέρουν αλλά φαίνονται ωραιότατα ! Συνέχισε την προσπάθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο Ράνια μου, έχεις και την επιβράβευση από τις δασκάλες του είδους!!Θα συμφωνήσω μαζί τους, σε λίγο δεν θα έχει μείνει τίποτα χωρίς decoupage.Συνέχισε με δύναμη!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μη σταματάς μη σταματάς το ντεκουπάζ ! Χααα ! Καλά, το καδράκι με το πιρούνι είναι πολύ μοντέρνο ! Αλλά και το καφετί παρακάτω ! Ωραία απόχρωση πέτυχες ! Καλή συνέχεια, Ρανιάκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή